Takimet me qytetarët

Më poshtë keni kalendarin e tubimeve gjatë fushatës. Klikoni mbi titull për më shumë hollësi ne lidhje me tubimin përkatës.

tetor, 2017

12tet(tet 12)7:00 pmNgjarje me rëndësiTubim Përmbyllës7:00 pm

04tet(tet 4)8:00 amPrezantim në Rotary Club TetovaHotel "Liraku"8:00 am

04tet(tet 4)6:00 amTakim me banorët e Saraqinës6:00 am

04tet(tet 4)4:00 amVizitë kompleksit të dëshmorëve Bregu i Diellit4:00 am

04tet(tet 4)2:00 amVizitë objektit në ndërtim të Bibliotekës dhe Teatrit2:00 am

03tet(tet 3)8:00 pmHapja e festivalit ndërkombëtar të filmit TIFF ODA8:00 pm

Video Galeria

X